Het leven kent stormen, maar stormen gaan altijd voorbij (David Kessler).

OVER MIJ


Mijn naam is Rileen Noordermeer en ik ben geboren in 1959. Ik heb twee volwassen kinderen. Jarenlang heb ik in het onderwijs gewerkt. Eerst als kleuterleidster en onderwijzeres en later als docent en stagebegeleider aan een hogeschool. In mijn basisschoolperiode als juf volg ik een post-hbo Psychologie in Utrecht bij de SPSO. Op mijn vijftigste besluit ik te gaan studeren aan de universiteit. Ik kies voor Theologie (later Religiestudies) aan de UU. Vanaf mijn kindertijd voel ik mij al aangetrokken door religies en gebedshuizen. Die gewijde sfeer, dat mystieke boeit mij en ik wil er graag meer over weten. Na drie jaar switch ik naar de premaster Geestelijke Verzorging aan de RUG. In 2016 stap ik over naar de VU voor de master ’Spiritual Care’. Ik doe daar een opleiding tot algemeen geestelijk verzorger.

Van de vader van mijn kinderen ben ik gescheiden in 2012. Dat was mijn eigen beslissing. Er was veel in mijn leven gebeurd in de maanden daarvoor. Ik had twee naasten zien sterven van dichtbij, ik kreeg een kundalini/mystieke ervaring, was in de overgang, mijn laatste kind stond op het punt de vleugels uit te gaan slaan,…Ik voelde me op een T-splitsing staan. Ga ik de komende dertig jaar op dezelfde voet verder of kies ik voor een onzekere toekomst? Na die bijzondere ervaring kan ik niet anders meer dan voor verandering kiezen hoe eng het ook is om al mijn zekerheden los te laten!

Via een vriendin vond ik snel een fijn huis en toen was ik dan voor het eerst van mijn leven alleen. Na de aanvankelijke opluchting, viel ik toch een beetje in een gat zo in mijn eentje en besloot ik al snel te gaan daten via het internet. Dat bleek een heel spannende aangelegenheid! Eerst leuk, maar toen ik met de verkeerde ‘meneer’ in zee ging, een gevaarlijk spel waarin ik uiteindelijk alleen maar kon verliezen. En hoe! Zie mijn verhaal. Herken je hier iets van jezelf in, dan ben je op de juiste site aangeland. Welkom! Ik hoop je te mogen ontmoeten!